Conf. dr. ing.
Departamentul Biochimie-Tehnologii
2005, aprilie-iulie: Bursa Marie Curie, FP6, MTKD-CT-2004-509226, Proiect AMERAC, Folosirea tehnicilor de membrana si a procedeelor hibride la tratarea apelor reziduale, INCT, Varsovia, Polonia.
1999-2004: doctorat, Domeniul fundamental Stiinte Ingineresti, Domeniul Inginerie Industriala, Facultatea de Stiinta si Ingineria Alimentelor, Universitatea Dunarea de Jos, Galati.
2001-2002: curs postuniversitar de Pedagogie si Metodica, Departamentul de Pregatire si Perfectionare Profesionala, Universitatea Dunarea de Jos, Galati.
1998-2000: curs de Studii aprofundate, Specializarea Tehnologii speciale in industria alimentara, Facultatea Stiinta si Ingineria Alimentelor, Universitatea Dunarea de Jos, Galati.
1988-1993: studii universitare, Ingineri, Specializarea Tehnologia produselor alimentare, Facultatea de Industrii Alimentare, Acvacultura si Pescuit, Universitatea Dunarea de Jos, Galati.
Stiinta si ingineria alimentelor - tehnologia cerealelor si a produselor de panificatie, aditivi si ingrediente, chimia si biochimia produselor alimentare, alimente functionale, securitate si siguranta alimentara.
Protectia mediului - folosirea tehnicilor de membrana si a procedeelor hibride (complexare chimica, chelatizare sau sorbtie – tehnici de membrana) la tratarea apelor reziduale.
Strada Domneasca, nr. 111 ,
Corpul F, etajul II , biroul F201
800 201, Galaţi, ROMANIA
Telefon +40236 460165
Fax + 40236 460165
E- mail: iuliana.banu@ugal.ro