Doina - Georgeta Andronoiu

Aria ocupationala

Preparator

Bioinginerii in Industria Alimentara, Colectivul Operatii Unitare si Utilaj in Industria Alimentara

Educatie si formare

2007 – prezent: studii doctorale, Cercetări privind obţinerea şi caracterizarea concentratelor proteice din lapte, Facultatea STIINTA SI INGINERIA ALIMENTELOR, Universitatea DUNAREA DE JOS, Galati

2006 – 2008: studii de masterat, Controlul si expertizarea alimentelor, Facultatea STIINTA SI INGINERIA ALIMENTELOR, Universitatea DUNAREA DE JOS, Galati

2006, 19 – 24 februarie: program de informare EUROPEAN DAIRY WEEK – frontiers in dairy science and technolgy, Wageningen, Olanda

2001 – 2006: studii universitare, Tehnologia si controlul calitatii produselor alimentare, Facultatea STIINTA SI INGINERIA ALIMENTELOR, Universitatea DUNAREA DE JOS, Galati

2001 – 2006: cursuri in cadrul DEPARTEMENTULUI PENTRU PREGATIREA PERSONALULUI DIDACTIC, Universitatea DUNAREA DE JOS, Galati

1996 – 2000: studii liceale, Liceul teoretic GHEORGHE MUNTEANU MURGOCI, Brăila

Domenii de competenţă

Operatii unitare in industria alimentara, Tehnologia laptelui, Ambalaje si tehnica ambalarii

Proiecte

Activitate Stiintifica

Contact

Strada Domneasca, nr. 111 ,

Corpul E , etajul 2 , biroul 205

800 008, Galaţi, ROMANIA

Telefon +40745205549

Fax + 40236 461 353

E- mail: Georgeta.Andronoiu@ugal.ro, kirido24@yahoo.com